Said about Campfire Kansas:

"Trenchcoat-misere med uvanleg treffsikkerheit: ”Everything After” er en åpenbar Joy Division-hommage. Men med sin særeigne fiolin og små ”feil”-vokal skil Campfire Kansas seg ut frå dei andre utøvarane i postpønk-køa"
-Urørt, P3

About the Professor Murder support: "Oppvarming kommer i form av fire alvorlige unge menn som også kaller seg Campfire Kansas. Og som vi garantert kommer tilbake til senere. Dette er nemlig bra saker!"
-www.smuglesning.no

"Du har kanskje sett ham som den dansende gitaristen som spilte med Accidents Never Happen før deres exodous til England, og som den ja, dansende keyboardisten som har spilt med hiawata!. Vi snakker ikke om et medlem av Superfamily, men en av landets frekkeste new-wave artister, Bjørn Inge Engebretsen aka Campfire Kansas."
-Furore I Harare

"Campfire Kansas kommer fra Norge/England, og spiller en meget tiltalende gothrock/new romantic-inspirert nyveiv. Det vil si at bandets lydbilde ligger et sted mellom The Cure, Joy Division, The Human Leauge, og tam tam tam, ABC. Musikalsk tar Campfire Kansas altså utgangspunkt i en dunkel kjeller, der det er tett luft og mye innesperret desperasjon, samtidig som de ikke er fremmede for å ta småturer ut på dansegulvet. Ta for eksempel låta "Rendezvous with Babar" som er et magisk stykke dansegulvsfyller. Krast og bestemt, men også lekent og dansete. Slik liker vi dansemusikken vår tilbredt"
-Plan B Magazine, Norway.

Vocals, rythm guitar and synth:
Bjorn Inge Engebretsen
Lead guitar:
Maarten Haug
bassguitar, basssynth:
Sondre Steffen Tangstad Imseth
Synth, Guitar, Programming:
Martin Bekkevold